Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Natuursteen zagen

Naast het leveren van natuursteen producten voor uw interieur en exterieur kunt u ook terecht voor het zagen van natuursteen. In onze steenhouwerij in Middelharnis beschikken wij over de juiste machines en materieel om natuursteen op maat te zagen. U kunt hierbij denken aan het groter zagen van een kookplaatgat tot het op maat zagen van hardsteen.
(Let op, wij zagen NIET OP LOCATIE, EN VERZAGEN GEEN TEGELS, OOK KERAMIEK VERZAGEN WIJ NIET het heeft dan ook geen nut om hiervoor contact met ons op te nemen).

Belgisch hardsteen zagen

Wij beschikken over de juiste machines en zagen om Belgisch hardsteen te bewerken. Een voorbeeld van werkzaamheden waarvoor wij veelal worden ingeschakeld is het op maat zagen van een hardsteen plint of hardsteen tegels.

Graniet zagen

Voor het verzagen van graniet gebruiken wij weer een andere zaag dan het geval is bij hardsteen. Graniet wordt gezaagd met een diamantzaag. Bij het zagen van graniet kunt u denken aan het op maat zagen van een graniet keukenblad of het groter zagen van een kookplaatgat, tot het verzagen van een vensterbank. Graniet zagen overlaten aan een echte expert is toch in veel gevallen de beste oplossing!

Composiet zagen

Composiet zagen behoort ook tot de mogelijkheden, u kunt hierbij denken aan het verzagen van composiet aanrechtblad. Of bijvoorbeeld het op maat zagen van een composiet dorpel.

Prijs van natuursteen zagen

De prijs voor het zagen van natuursteen is voor iedere klus weer anders. De prijs hangt af van de hoeveelheid natuursteen dat moet worden gezaagd, het soort materiaal en de dikte van het materiaal. Daarnaast hangt het ook af van hoe iets gezaagd moet worden, zo is bijvoorbeeld het verstek zagen van natuursteen is duurder dan recht toe recht aan zagen.

natuursteen-producten-zagen

Voorwaarden:

  • Wij bieden geen garantie op producten die wij niet geleverd hebben en voor u op maat zagen. Als wij bijvoorbeeld een bestaand natuursteen keukenblad moeten verzagen kan het zijn dat er al zwakke plekken in het blad zitten, door het zagen is het mogelijk dat het blad breekt of een breuk ontstaat. Hiervoor kunt u ons dan ook niet aansprakelijk voor stellen.
  • Wij zagen niet op locatie, alleen in onze werkplaats. Producten moeten bij onze werkplaats worden afgeleverd en weer worden opgehaald. Tevens dient u zelf af te tekenen wat er gezaagd moet worden, indien dit niet het geval is zullen wij het niet verzagen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 8 uur-16.30 uur. Hier tussen kunt het materiaal brengen, het zal niet direct gezaagd worden. Het wordt voor u op maat gemaakt indien wij er tijd voor hebben!

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade na het verzagen van het product.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie