Reviews

Wat vinden onze klanten van ons ?
MarkMark
16:20 29 Apr 22
Op een regenachtige zaterdagmiddag in januari zijn mijn vriendin en ik het bedrijven terrein van Wagemaker Marmer en Graniet opgereden om opdracht te geven voor het maken van een marmeren eettafel. De keuze is reuze, en de hulp is professioneel. Wij waren op zoek naar maatwerk, afwijkende maten en een marmeren tafelblad wat je niet iedere dag ziet. FAN-TAS-TISCH resultaat! Oók de kleine salontafels, die matchen met de eettafel, zijn waanzinnig. Ik raad iedereen aan om langs te gaan die goed weet wat hij/zij wil, en dus makkelijk kan kiezen uit de enorme hoeveelheid aan opties!
Johan JordaanJohan Jordaan
15:23 15 Dec 21
Mooie materialen!! Goed geholpen!!
Michelle v't HofMichelle v't Hof
10:16 28 Jun 21
We zijn super goed geholpen bij Wagemaker Marmer & Graniet. Ze denken met je mee en laten heel veel opties zien. Echt heel veel is mogelijk. Voor onze keuken hebben zij goed geadviseerd voor welk materiaal we het beste konden kiezen. We zijn ook super blij met de mooie vensterbanken. Geeft gelijk een hele andere look.
Jilles VermaasJilles Vermaas
10:05 26 Jan 20
Geweldig familiebedrijf waar ze de tijd voor je nemen. Wij zijn er geslaagd voor nieuwe aanrechtbladen, achterwanden en vensterbanken voor de keuken en bijkeuken. Ze hebben eerst foto's opgevraagd van de nieuwe batch marmer, zodat we wisten wat we kochten. Toen de platen binnen waren hebben we samen de keuken ingedeeld, welk gedeelte komt waar. Het aanrechtblad is opgedikt. De nerven van het marmer lopen prachtig door in de plint en de opgedikte rand. Onze verbouwing is vreselijk uitgelopen, daar is heel flexibel mee omgegaan. De kitter is ook door hun geregeld. Zij staan voor hun vak en hebben prachtwerk geleverd.
js_loader
Door een review te schrijven helpt u andere klanten met het maken van de juiste keuze. Daarnaast geeft u ons ook waardevolle inzichten om onze service constant te verbeteren!

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie