Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Buitenkeuken natuursteen

Een buitenkeuken natuursteen is een ideale manier om van het mooie weer te genieten en te genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. Een belangrijk onderdeel van een buitenkeuken is het werkblad, waarop je alle ingrediënten kunt snijden en voorbereiden. Een granieten werkblad voor je buitenkeuken is een uitstekende keuze vanwege de duurzaamheid, stevigheid en prachtige uitstraling.

Graniet is een natuurlijk gesteente dat door zijn hardheid en sterkte zeer geschikt is voor werkbladen. Een granieten werkblad is bestand tegen krassen, hitte, vlekken en andere beschadigingen. Dit maakt het ideaal voor gebruik in de buitenlucht, waar het werkblad blootgesteld wordt aan verschillende weersomstandigheden en intensief gebruik.

Populaire buitenkeuken materialen

zwart-nero-zimbabwe-graniet
Zwart graniet
steel-grey-graniet
Steel Grey
pietra-grey-materiaal
Keramiek (diverse kleuren)
hardsteen-donker-gezoet
Belgisch Hardsteen

Wij bieden de mogelijkheid om een sparing te maken voor de bbq. Hierdoor kan de bbq in het werkblad worden geplaatst. Het is belangrijk om het granieten werkblad goed te onderhouden, zodat het er zo lang mogelijk als nieuw uit blijft zien. Gebruik een milde zeep en een zachte doek om het werkblad schoon te maken en zorg ervoor dat er geen zure of agressieve schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Het regelmatig impregneren van het werkblad zorgt ervoor dat het graniet beschermd blijft en er mooi blijft uitzien.

Kortom, een buitenkeuken natuursteen voor de bbq is een uitstekende keuze. Het biedt duurzaamheid, stevigheid en een prachtige uitstraling. Bovendien is het praktisch om de bbq in het werkblad te kunnen plaatsen en alles op één plek te hebben. De levertijd van een blad is veelal 3-4 weken. Op aanvraag kunnen wij ook het meubel leveren in samenwerking met een meubelmaker.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie