Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Ons werkgebied

Wagemaker Marmer & Graniet is een grote leverancier van natuursteen in Nederland en België. Dankzij ons machinepark en zeer kundige werknemers verwerken wij natuursteen platen tot de wens van de klant! Wij kunnen snelle levertijden waarmaken en kiezen enkel voor kwaliteit. Bent u op zoek naar een natuursteenspecialist? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Ons werkgebied omvat al lang niet meer alleen de regio Goeree Overflakkee. Onze natuursteen producten leveren wij in heel Nederland en België. 

Wij leveren zowel aan particulieren als aan ondernemers in Nederland en België. Plaatsen en regio’s waar wij veel natuursteen leveren:
Zuid-Holland
Noord Brabant
Zeeland
Utrecht
Vlaanderen

Wagemaker Marmer & Graniet staat garant voor kwaliteit. Wij kiezen dan ook enkel voor materialen waar wij achterstaan, zo bieden wij alleen Belgisch hardsteen aan en geen Chinees of Vietnamees. Wij kopen onze materialen zorgvuldig in Italië in.

Laat u inspireren door wat er allemaal mogelijk is, of vertel ons over uw project of ideeën. Of het nou gaat om een klein of groot project of u bent op zoek naar inspiratie. Wij zijn er om u te helpen, van concept tot de creatie. Wij zijn uw leverancier van natuursteen, laat ons u inspireren!

Onderstaand enkele producten die Wagemaker Marmer & Graniet geleverd heeft:

keukenblad-arebescato-scuro-kookplaat

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie