Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Natuursteen tuintafel

Een natuursteen tuintafel verrijkt uw buitenleven. Geniet in stijl van zonnige zomeravonden met een tafelblad op maat én bijpassend onderstel van Wagemaker Marmer & Graniet. Salontafels, bijzettafels, eettafels, alle producten worden op maat naar uw wens gemaakt. 

Tuintafel op maat bestellen

Een marmer tuintafel is niet bestendig tegen alle weersomstandigheden. Graniet, kwartsiet, hardsteen en keramiek zijn dat wel. Graniet wordt gekenmerkt door de verschillende spikkels die in het blad zitten. Granieten bladen zijn goed bestendig tegen krassen, vereisen weinig onderhoud en kunnen alle weersomstandigheden weerstaan. De bladen zijn leverbaar in veel verschillende afwerkingen bijvoorbeeld leatherlook, gepolijst, gezoet of gebrand/geborsteld.

Kwartsiet is een relatief nieuw materiaal en heeft ook veelzijdige aders net als marmer, maar de hardheid van graniet. Het materiaal wordt gewonnen in Brazilië en geen enkele plaat is hetzelfde. Gaat u voor een tijdloos zwart blad of juist groen en uniek?

Belgisch hardsteen komt van onze zuiderburen. Talloze randafwerkingen zijn mogelijk en dit is een materiaal dat écht leeft. Eeuwenoude fossielen, honingraten en kristallen zijn her en der verspreid over de bladen. Keramiek heeft schitterende imitaties van marmer. De bladen zijn nauwelijks te onderscheiden van echte natuursteen. Keramiek is kras- en kleurvast, dus ideaal voor buiten!

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die er zijn. Als u er al helemaal uit bent kunt online via ons contactformulier of per email vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast kunt u ook langskomen in de showroom te Middelharnis. Hier kunnen we u alles vertellen over de mogelijkheden en de natuursteen platen laten zien. Als u een tafelblad koopt kiest u zelf uw plaat uit en het deel waarvan de tafel gezaagd moet worden!

De levertijd van uw tuintafel is afhankelijk van het gekozen materiaal en onderstel. De levertijd voor een tafel inclusief onderstel is veelal 4-6 weken. Platen die we op voorraad hebben staan zijn sneller leverbaar.

Natuursteen tuintafel materialen

Hieronder ziet u een greep uit de mogelijke materialen. Op de materialen pagina’s van de verschillende materialen kunt u alle kleuren zien. Als u elders een mooie kleur heeft gezien kunt u contact met ons opnemen en dan gaan we kijken of het materiaal leverbaar is!

dekton-bergen
Dekton Bergen
steel-grey-graniet
Steel Grey graniet
black-river-tuintafel
Black River graniet
champagne-kwartsiet
Taj Mahal kwartsiet
hardsteen-donker-gezoet
Belgisch hardsteen
impala-graniet
Impala graniet
star-galaxy-graniet
Star Galaxy graniet
Mustang kwartsiet

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie