Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Natuursteen zwembadrand

Uw zwemband werkt u perfect af met een natuursteen zwembadrand, tevens kunt u met hetzelfde materiaal uw terras doortrekken. Een zwembad aanleggen is veelal prijzig, u wilt dan ook dat de uitstraling mooi blijft. Met een natuursteen zwembadrand heeft als voordeel dat het bestand is tegen weersinvloeden en water, tevens is het gemakkelijk schoon te houden.

Wat is een zwembadrand?

SCHITTERENDE AFWERKING VOOR UW ZWEMBAD
Of uw zwembad nou buiten of binnen is geplaatst, met een natuursteen rand geeft u uw zwembad een prachtige afwerking. Naast de uitstraling is het materiaal bijzonder duurzaam en een onderhoudsarm product dat bestand is tegen weersinvloeden en stoten.

Uw zwembadrand wordt op maakt gemaakt in onze werkplaats, onze medewerkers adviseren u graag welk materiaal geschikt is. Wij leveren alleen maatwerk zwembadranden, u kunt daardoor een keuze maken in afwerking van het materiaal.

Om te voorkomen dat de rand glad wordt kan een antislip strip aangebracht worden zodat u niet kunt uitglijden. Deze strip geeft de rand ook een mooiere uitstraling.

Met ruim 80-tal natuursteenplaten op voorraad kunt u bij ons kiezen welke materiaal naar uw wens is. Vervolgens vervaardigen wij de randen op maat. Ons team van gespecialiseerde medewerkers zullen de zwembadrand monteren indien gewenst.

natuursteen-producten-zagen

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie