Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Waskommen en wasbakken

Wagemaker Marmer & Graniet geeft karakter aan uw badkamer met een natuursteen wastafel. U kunt bij ons terecht voor een wastafel van marmer, graniet, versteend hout of hardsteen. Natuursteen heeft als voordeel dat het duurzaam en onderhoudsvrij materiaal is, daarnaast is natuursteen als sinds jaren hét materiaal voor in de badkamer. Bijkomend voordeel is dat natuursteen goed samengaat met vloerverwarming.

Voor een badkamer met comfort

Een mooie natuursteen waskom brengt een extra dimensie aan uw interieur in de badkamer. Combineer uw waskom met een mooi blad en maak uw badkamer één geheel!
Van natuursteen waskom tot een wastafel geheel op maat

U kunt bij ons terecht voor een natuursteen waskom of complete tafel. Wij hebben een assortiment aan moderne natuursteen waskommen, in allerlei vormen. Van ronde waskommen tot aan complete waskommen in de vorm van zuilen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met een mooi natuursteen blad, waar de waskom op geplaatst of in verzonken kan worden.

Waskommen die wij leveren

Hieronder ziet u de waskommen die momenteel op voorraad zijn. Wilt u de kom liever in een andere vorm of materiaal? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Populaire wasbak materialen

Onze stenen waskommen zijn beschikbaar in allerlei natuursteen soorten. Zo kunnen wij u van dienst zijn met een marmeren waskom of een waskom van graniet. Hieronder staan de populaire materialen voor een wastafel of waskom.

champagne-kwartsiet
Taj Mahal kwartsiet
impala-graniet
Impala graniet
Versteend hout
Jura Grau marmer
travertin-classico
Travertin
zwart-nero-zimbabwe-graniet
Zwart graniet
bianco-carrara-marmer
Bianco Carrara marmer
hardsteen-donker-gezoet
Hardsteen
pietra-grey-marmer
Pietra Grey marmer

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie