Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Natuursteen dorpels

Een dorpel is geschikt als drempel tussen twee ruimtes of als tussenstuk bij twee verschillende vloeren. Bij een natuursteen dorpel heeft u de keuze uit materialen als: marmer, graniet , composiet en hardsteen. Het materiaal wat geschikt is als dorpel hangt af van de ruimte waarin het gebruikt wordt. Een hardsteen dorpel is bij uitstek geschikt voor gebruik in een natte ruimte zoals een badkamer.

Wilt u graag eerste materialen in het echt zien om de beste keuze te maken?
Kom dan langs in onze showroom te Middelharnis!
Maak gemakkelijk en snel een afspraak via de knop hieronder.

VOOR DE PERFECTE AFWERKING
Een mooie dorpel is een verfraaiing van de woning of gebouw. Natuursteen is bij uitstek geschikt als materiaal voor een dorpel. Vele winkel- en kantoorpanden zijn voorzien van dorpels van natuursteen om slijtage te beperken bij intensief gebruik. Daarnaast worden de dorpels waarbij contact is met water veelal ook van natuursteen gemaakt, die hierbij aan dorpels in de badkamer, toilet en keuken.

Hardsteen dorpels meest gekozen

Vele dorpels hebben wij al mogen leveren, aan aannemers en particulieren. Bijzonder populair zijn de hardsteen dorpels. Belgisch Hardsteen is de welbekende ‘échte Blauwe steen uit Henegouwen’ ook wel ‘Arduin’genoemd.

Wij werken alleen met Belgische hardsteen, daar wij gaan voor kwaliteit. Belgisch hardsteen kan op verschillende manieren bewerkt worden, zo kan het materiaal een totaal andere uitstraling krijgen. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden betreft de mogelijkheden voor een hardsteen dorpel.

Marmer of graniet dorpel

Bent u op zoek naar een bijzondere dorpel, of wilt u geen Belgisch hardsteen dorpel? Dan heeft u nog een ruime keuze uit materialen als marmer, composiet en graniet. Wij hebben zo’n 80-tal platen op voorraad staan, waaruit u kunt kiezen voor een natuursteen dorpel!

Dorpel op maat

Voor welke natuursteen dorpel u ook kiest, wij maken de dorpel op maat in onze werkplaats. Zo weet u zeker dat het past en hoeft u zelf niet aan de slag met een slijptol. Ons team van gespecialiseerde medewerkers kunnen de natuursteen dorpels bevestigen, indien gewenst.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie