Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Eerste steen

Nieuwe woningcomplexen, bedrijfspanden en andere gebouwen worden steeds vaker voorzien van een eerste steen plaquette, ook wel naamsteen genoemd. Doordat Wagemaker Marmer & Graniet beschikt over een 1000-tal lettertypes zijn er vele mogelijkheden. Tevens kunnen er met behulp van een etswerk of lasergravure logo’s, handen en andere afbeeldingen in de steen gezet worden.

VOOR DE PERFECTE AFWERKING
Ook zijn wij de leverancier van eerste steen plaquette voor gerestaureerde huizen. Wij leveren namelijk plaquettes die nog geheel met de hand worden uitgebeiteld. Veelal wordt hier Belgisch Hardsteen voor gebruikt de welbekende ‘échte Blauwe steen uit Henegouwen’.

Prijs

De prijs van de naamstenen is afhankelijk van de afmetingen, de afwerkingen en de materiaal keuze. U bent van harte welkom om de mogelijkheden qua materiaal op ons terrein te komen bekijken. Indien gewenst kunnen wij ook een tekening voor u maken.

Bestellen

Heeft u al een keuze gemaakt betreft de afmetingen, lettertype en materiaal, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het is mogelijk om te bestellen per mail of door het contactformulier in te vullen. De steen wordt veelal binnen 3 weken voor u gemaakt.

eerste-steen-natuursteen

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie