Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Uw aanrechtbladen specialist

Wagemaker Marmer & Graniet is specialist in diverse soorten aanrechtbladen, u kunt bij ons terecht voor stenen aanrechtbladen uitgevoerd in natuursteen, hardsteen, Composiet en Keramiek. Het is uiteraard ook mogelijk om voorbeelden te bekijken van aanrechtbladen en platen in onze uitgebreide showroom. Via de knop hieronder kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen.

Advies over het juiste materiaal

Wij werken alleen met materialen die geschikt zijn voor in de keuken en die duurzaam zijn. Het personeel kan u adviseren over de mogelijkheden qua materialen en tevens kunnen wij het materiaal laten zien en voelen aan u. Tevens adviseren wij u over de behandeling van het blad. Bekijk ook onze pagina over Natuursteen in open boek.

Ons gespecialiseerd en gediplomeerd team staat klaar om u vrijblijvend van advies te voorzien en te helpen uw ideeën uit te werken voor uw aanrechtblad op maat. Met een uitgebreid en modern machinepark in onze steenhouwerij maar ook de kennis en kunde van het bewerken van materialen vervaardigen wij uw blad geheel op maat.

Tuffskin

U kunt sinds kort ook bij ons terecht voor de beschermende folie van Tuffskin. Marmer is duurzaam, kostbaar en geeft uitstraling, maar deze steensoort is ook gevoelig voor bepaalde stoffen!

Tuffskin; onze unieke onzichtbare folie is de oplossing hiervoor. Deze high-tech polyester folie houdt uw natuursteen intact en beschermt deze minstens 10 jaar tegen (agressieve) vloeistoffen krassen en schuurvlekken. Het folie is eenvoudig schoon te maken en is eventueel makkelijk te vervangen.

Specialist in deze materialen

De prijs van een werkblad

De prijs van een aanrechtblad is voor een groot deel afhankelijk van het gekozen materiaal en de afwerking die voor het blad gekozen is. Daarnaast is de dikte van het aanrechtblad, randafwerking en afmeting van het blad een belangrijke prijsfactor. Andere elementen die van invloed zijn op de prijs van uw aanrechtblad zijn:

Kraangat; als u ook voor een Quooker kiest, dan zal hiervoor ook een gat gemaakt moeten worden.
Spoelbak; afhankelijk van de manier waarop je spoelbak geplaatst dient te worden, bij een onderbouw (spoelbak wordt eronder geplakt) dient de rand van het blad ook te worden afgewerkt.
Fornuis; ook hier moet een sparing voor worden gemaakt, hier geldt hetzelfde als bij de spoelbak.
Smetplint; wilt u dat uw aanrechtblad wordt afgewerkt met een smetplint, dan zullen hier uiteraard meer kosten aan zitten.
Spatrand; wilt u achter het fornuis nog een spatrand, dan heeft dit eveneens invloed op de prijs.
Tevens moet u uiteraard ook rekening houden met afwerkingskosten, zoals het afkitten van uw aanrechtblad.

Bestendigheid van het blad

Een aanrechtblad is een belangrijk onderdeel van de keuken, er zijn nogal wat belangrijke eisen die gesteld worden aan het werkblad:

  • Hittebestendig,
  • Kras,- vlek,- en zuurbestendig,
  • Zeer Hygiënisch,
  • Gemakkelijk schoon te maken

Een overzicht van onze recent geleverde aanrechtbladen

Geen berichten meer om te tonen

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie