Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Interieur

Er zijn vele mogelijkheden in uw huis of pand om natuursteen toepassingen te gebruiken. Natuursteen heeft als voordeel dat het over het algemeen onderhoudsvrij is en duurzaam materiaal. Enkele voorbeelden van natuursteen toepassingen voor uw interieur zijn: natuursteen vensterbank, hardstenen dorpel, natuursteen aanrechtblad, natuursteen wastafel. Daarnaast leveren wij natuursteen schouwen en openhaardplateaus’s.

Populaire toepassingen voor het interieur

Uw wensen voor uw interieur

Bovenstaande opties zijn slechts een opsomming van wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteindelijk kunnen we elke wens betreft natuursteen in uw interieur uitvoeren. Met onze geschoolde werknemers en eigen werkplaats kunnen we ieder product geheel op wens maken.

Een natuursteen toevoeging geeft uw interieur gelijk een geheel andere uitstraling. Marmer en Graniet stralen luxe uit en geven een uniek beeld aan uw interieur. Wij adviseren u graag met onze kennis over de materialen wat wel en niet verstandig is.

Of u nou op zoek bent naar een natuursteen vensterbank of een natuursteen pilaar om een beeld op te plaatsen of iets bijzonders in gedachten heeft, bij Wagemaker Marmer & Graniet bent u aan het juiste adres.

Wij werken met passie en vol overgave, wij zijn geen fabriek!
Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Cor Wagemaker

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie