Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Natuursteen schouw

Een open haard zorgt voor een knus gevoel in huis, waardoor mensen zich meteen welkom voelen. Bij de keuze van het materiaal voor de schouw is het natuurlijk van belang dat het hittebestendig is. Natuursteen of marmeren schouwen worden al jarenlang toegepast dit komt omdat het materiaal hitte bestendig is.

De open haard is het warme hart van het huis

Wagemaker Marmer & Graniet heeft veel materialen op voorraad. Van een moderne strakke natuursteen schouw in zandsteen tot een ouderwetse schouw vol ornamenten in marmer. Tevens hebben wij in ons assortiment stenen platen geheel in de stijl van de schouwen. Deze beschermen uw houten vloer of uw vloerbedekking tegen spatten en vonken. Vraag bij ons naar de mogelijkheden, wij kunnen u uitgebreide specificaties geven. Ook kunnen wij u van een advies voorzien welke schouw van welk materiaal in uw situatie het best past.

natuursteen-schouw-marmer

Het pronkstuk in uw woning

Met de opkomst van gashaarden is er ook vraag naar een nieuw product, namelijk een natuursteen plateau. Deze wordt veelal doorgetrokken zodat er ook accessoires op geplaatst kunnen worden. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren welke materialen en mogelijkheden er zijn. Vraag bij ons naar de mogelijkheden, wij kunnen u uitgebreide specificaties geven.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie