Keramiek

Wagemaker Marmer & Graniet is leverancier van verscheidene keramiek merken. Wat is Keramiek precies? Het is géén natuursteen, maar juist kunststeen. Het materiaal is beschikbaar in marmerlook, betonlook en nog veel meer! Het is een bijzonder populair materiaal voor in het interieur en exterieur. Ben je benieuwd geworden naar deze steen? Kom dan vrijblijvend langs.

Wat is keramiek?

EEN NIEUWE OPLOSSING VOOR BINNEN EN BUITEN

Keramiek is een prachtig materiaal, wat beschikbaar is in talloze kleuren. Het materiaal verkleurd niet, en is bijzonder geschikt als bekleding van wanden en tafels.

Keramiek is een industrieel vervaardigd product, met klei als hoofdbestanddeel, dat onder extreem hoge druk wordt geperst en vervolgens op hoge temperatuur wordt gebakken. Het is een doorontwikkelde versie van het materiaal dat bekend is uit de tegelbranche, maar dan beschikbaar in afmetingen waarvan wij werkbladen en wandbekleding op maat kunnen produceren.

Het materiaal is doorgaans erg constant van kleur, maar door de natuurlijke basisstoffen zijn kleur- en structuurverschillen ten opzichte van kleurstalen nooit uit te sluiten. Zeker bij kleuren met veel structuur, bieden wij consumenten daarom de mogelijkheid om op afspraak de beschikbare partijen keramiek op een grote plaat te komen bekijken.

‘Uniek materiaal, met Luxe uitstraling en Zeer duurzaam’.

Door zijn eigenschappen is keramiek een materiaal wat uitstekend kan worden toegepast in het interieur en exterieur voor bijvoorbeeld:

Composiet merken die wij leveren:

Populaire keramiek kleuren

Hieronder lichten wij enkele populaire kleuren uit die u kunt kiezen. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden beschikbaar! Neem gerust eens vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom.
keramiek-nero-marquina
Nero Marquina
keramiek-doret
Doret
keramiek-glacier
Glacier
keramiek-blanche
Blanche
keramiek-statuario
Statuario
statuario-light
Statuario Light
statuario-extra-keramiek
Statuario Extra
keramiek-paonazzo
Paonazzo
keramiek-stone-noir
Stone Noir
pietra-grey-materiaal
Pietra Grey
cosmopolitan-keramiek
Cosmopolitan
keramiek-black-slate
Black Slate
sugar-black
Sugar Black
planet-moon
Planet Moon
calacatta-oro-keramiek
Calacatta Oro
super-white
Super White
keramiek-calacatta-top
Calacatta Top
keramiek-calacatta-supreme
Calacatta Supreme

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie