Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Natuursteen gevelbekleding

Uw gevel is de eerste indruk die mensen krijgen van uw pand. Met natuursteen gevelbekleding buiten geeft u uw pand een nette, chique en unieke uitstraling. Wagemaker Marmer & Graniet is inmiddels zeer ervaren in het vervaardigen en aanbrengen van gevelbekleding.

 

NATUURSTEEN GEVELBEKLEDING

PERFECTIE TOT IN DE DETAILS
Naast dat natuursteen gevelbekleding buiten uw pand een unieke, luxe uitstraling geeft, biedt het nog meer voordelen. Natuursteen is een duurzaam materiaal en kan jaren zonder problemen mee. Tevens is het een onderhoudsarm product. Uiteraard kunnen wij naast gevelbekleding buiten, ook binnen uw gevels bekleden, denk hierbij eens aan de entree van uw kantoorpand.
Bijzonder trots zijn wij op het feit dat wij in Middelharnis en omstreken al diverse panden hebben voorzien van gevelbekleding. De panden zijn voorzien van gevelplaten van graniet. Het winkelpand van de “Bruna” in Middelharnis is één van de voorbeelden, deze is bekleed met Licht Labrador graniet.

Met ruim 80-tal natuursteenplaten op voorraad kunt u bij ons kiezen welke plaat u wilt al gevelbekleding. Vervolgens vervaardigen wij de platen op maat. Ons team van gespecialiseerde medewerkers zullen de natuursteen gevelbekleding monteren. Het bevestigen van de natuursteen platen is een secuur werk.

Afhankelijk van jouw eigen smaak, het beschikbare budget en de gewenste stijl kan je kiezen voor verschillende uitvoeringen van jouw natuursteen gevel. Er zijn diverse mogelijkheden indien u op zoek bent naar een gevelbekleding van steen:

natuursteen-gevelbekleding-gevelplinten

Gevelplinten

natuursteen-gevelbekleding-gevelplinten

Gevelplaten

natuursteen-gevelbekleding-natuursteenstrips

Natuursteenstrips

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie