Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Natuursteen stoep, bordes of trappen

Vele straten met oude woningen kennen prachtige natuursteen trappen met een bordes. Het meest bekende voorbeeld hiervan zijn de huizen langs de Amsterdamse grachten. Deze zijn veelal bekleed met Belgisch hardsteen. Een natuursteen bordes of trap van Belgisch hardsteen geeft een mooie uitstraling, staat chique. Daarnaast heeft deze steensoort als voordeel dat het bestand is tegen intensief gebruik, gemakkelijk in onderhoud en lange levensduur heeft.

Natuursteen bordes

Geef uw pand een chique uitstraling met een natuursteen bordes! Een natuursteen bordes is vaak te zien bij de huizen aan de Amsterdamse grachten, maar ook bij veel statige huizen, denk aan huizen in de voorstraat van een dorp. Er is veel keuze uit materialen waarin het natuursteen bordes kan worden gemaakt. Maar veelal wordt Belgisch Hardsteen gebruikt als entree. Belgisch hardsteen is duurzaam en bestendig tegen intensief gebruikt.

Iedere natuursteen stoep is maatwerk

Ieder huis, ieder pand en iedere stoep is anders, daarom is het maken van een natuursteen bordes altijd maatwerk. U kunt samen met een medewerker van ons een idee opstellen, of zelf met een tekening komen. In onze werkplaats wordt het natuursteen bordes vervolgens op maat gemaakt. Doordat wij vele materialen op voorraad hebben kunnen we al binnen 3 weken leveren! Heeft het nog meer spoed? Ook dat is bij ons geen enkel probleem.

hardsteen-stoep

Natuursteen stoeppalen

Natuurstenen stoeppalen ziet men vaak bij monumentale panden. Vroeger was het gebruik van hardstenen stoeppalen met een ketting er tussen gebruikelijk. Het gebruik van stoeppalen in combinatie met een bordes geeft een huis een statig aanzicht.

Wagemaker Marmer & Graniet is een van de weinige bedrijven die de stoeppalen nog levert. Informeer naar de mogelijkheden.

belgisch-hardsteen-stoep-renovatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie