Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Exterieur

Naast het toepassen van natuursteen in uw interieur, zijn er voor uw exterieur wellicht nog wel meer mogelijkheden. Het materiaal is bijzonder geschikt om buiten geplaatst te worden, het is bestand tegen weersinvloeden. Enkele voorbeelden van natuursteen toepassingen voor uw exterieur zijn: natuursteen tafels, stoepen of bordes, natuursteen gevelbekleding, brievenbussen en naamplaten

Onze exterieur mogelijkheden

Uw wensen voor het exterieur

Bovenstaande opties zijn slechts een opsomming van wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteindelijk kunnen we elke wens betreft natuursteen voor buiten voor u maken.

Natuursteen is bij uitstek geschikt om buiten geplaatst te worden. Tevens heeft het materiaal iets unieks en straalt luxe uit. Wij adviseren u graag met onze kennis over de materialen wat wel en niet verstandig is.

Of u nou op zoek bent naar een natuursteen gevel of een natuursteen tafel voor buiten of iets bijzonders in gedachten heeft, bij Wagemaker Marmer & Graniet bent u aan het juiste adres.

“Wagemaker Marmer & Graniet, waar kwaliteit leveren de standaard is.”

“Als je goed werk levert en achter je product staat, dan wordt dat gewaardeerd. We hebben een vast team met vakbekwame medewerkers. Dit is, net als betrouwbaarheid en snelle levertijden, heel belangrijk voor ons bedrijf.”

Francien Wagemaker

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie