Over ons

Wagemaker Marmer & Graniet

Wat we doen

Wagemaker Marmer & Graniet heeft een team van gekwalificeerde natuursteenbewerkers die zijn gespecialiseerd in het maken van natuursteen producten voor uw interieur en exterieur.

Wij werken alleen met kwalitatief hoogstaande materialen om particulieren en aannemers in hun wensen te voorzien. Ons team deelt graag zijn kennis om u te voorzien van het juiste advies, zodat u de juiste beslissing kan nemen.

In onze werkplaats met moderne machines produceren wij uw natuursteen producten op maat. U kunt bij ons terecht voor een uiteenlopende lijst aan natuursteen producten voor uw interieur of exterieur. U kunt hierbij denken aan natuursteen vensterbankenhardstenen dorpelaanrechtbladen en natuursteen gevelbekleding. Al deze producten maken wij op maat voor u.

wastafel-toilet-marmer
Naast de moderne machines beschikken onze medewerkers ook over de kennis en kunde om de materialen met de hand te bewerken. Sommige bewerkingen blijven handwerk en daar kan geen machine tegen op. Het bewerken kost jaren aan ervaringen. Wij hebben deze ervaring in huis.

Ons team

Senny 
Directie

Jessica
Directie

Angelo
Teamlead binnendienst

Edwin
Operator buitendienst en sales

Ahmad
Bewerkingsspecialist

Yoran
Online marketeer

Jelle
Operator buitendienst en bewerkingsspecialist

Lean
Online marketeer

Arjen
Operator buitendienst

Jan
Boekhouder

Frederique
Kunstenares

Raoul
Operator buitendienst

Voor kwalitatief hoogwaardige producten bent u bij ons aan het juiste adres
0
Enthousiaste medewerkers
0
KG graniet verwerkt​
0
M2 marmer verwerkt

WAT ONS UNIEK MAAKT

We hebben alles in eigen beheer, van het uitzoeken van natuursteen platen in Italië en België, tot het bewerken van natuursteen. Daarom kunnen wij garant kunnen staan voor kwaliteit!

Wie we zijn

Wagemaker Marmer & Graniet heb ik opgericht in 1985, toen vond ik het tijd om mijn eigen steenhouwerij te beginnen, aldus Cor Wagemaker. Voordat ik dit bedrijf begon heb ik 17 jaar in het natuursteen bedrijf van mijn vader gewerkt in Leiden. Het familiebedrijf is in 1932 opgericht, ik ben opgegroeid met natuursteen. Mijn vader en broers hebben ook allemaal in dit bedrijf gewerkt. Met recht een echt familiebedrijf!

Met passie en vol overgave, wij zijn geen fabriek!

Bijzonder trots ben ik op het feit dat ook mijn oudste zoon inmiddels in dit bedrijf actief is, het natuursteen heeft ook hem gegrepen. Daarnaast bestaat het team uit 9 enthousiaste medewerkers. Met zijn allen maken wij in de werkplaats de producten op maat en naar wens van de klant.

Natuursteen bewerken? ‘Het blijft vakmanschap’!

Naast de moderne machines beschikken onze medewerkers ook over de kennis en kunde om de materialen met de hand te bewerken. Sommige bewerkingen blijven handwerk en daar kan geen machine tegen op. Het bewerken kost jaren aan ervaringen. Wij hebben deze ervaring in huis, dat maakt mij trots, aldus Cor Wagemaker.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie