Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Naambord natuursteen

Een nieuwe woning is een echte mijlpaal. Uw voordeur of bedrijfspand aankleden met een natuursteen naambord is een mooie toevoeging aan ieder huis. Wij bieden een uitgebreid assortiment naamborden van verschillende materialen. De naambordjes zijn te maken in allerlei ontwerpen. Doordat Wagemaker Marmer & Graniet beschikt over een 1000-tal lettertypes zijn er vele mogelijkheden. Tevens kunnen er met behulp van een etswerk of lasergravure logo’s, handen en andere afbeeldingen in de steen gezet worden.

Natuursteen huisnummerbord

VOOR DE PERFECTE AFWERKING
U kunt bij Wagemaker Marmer & Graniet terecht voor een huisnummerbord van hardsteen of graniet. Van standaard tot geheel eigen ontwerp. Veelal wordt hier Belgisch Hardsteen voor gebruikt de welbekende ‘échte Blauwe steen uit Henegouwen’.
Prijs van naambord/huisnummerbord
De prijs van de naambord is afhankelijk van de afmetingen, de afwerkingen en de materiaal keuze. U bent van harte welkom om de mogelijkheden qua materiaal op ons terrein te komen bekijken. Indien gewenst kunnen wij ook een tekening voor u maken.

hardsteen-huisnummerbord
hardsteen-naambord

Huisnummerbord bestellen

Heeft u al een keuze gemaakt betreft de afmetingen, lettertype en materiaal, dan kunt u het huisnummerbord bestellen. Het is mogelijk om het naambordje te bestellen per mail of het formulier in te vullen. Het naambordje is veelal binnen 3 weken gemaakt.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie