Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Natuursteen tafels

Wagemaker Marmer & Graniet biedt een hoop mogelijkheden op het gebied van natuursteen tafels. Wij bieden enkele tafels aan op onze website deze kunt u gemakkelijk bestellen. Daarnaast bieden wij ook maatwerk aan zo kunt u uw eigen materiaal en afmetingen kiezen. Ook hebben wij onderstellen in verschillende soorten en maten. Voor alle mogelijkheden verzoeken wij u om vrijblijvend contact met ons op te nemen of kom langs in onze uitgebreide showroom.
Wij kunnen u verschillende soorten natuursteen en onderstellen tonen zodat u de beste keuze kunt maken!

EEN STIJLVOLLE TOEVOEGING

Natuursteen tafel bestellen

Ziet u een mooie tafel staan op onze website dan kunt u deze gemakkelijk en snel bestellen. U kunt de tafel vervolgens ophalen in onze showroom te Middelharnis of wij kunnen de tafel bij u thuis afleveren.

Natuursteen tafelbladen op maat

Wij kunnen een tafel maken met standaard afmetingen of een natuursteen tafel geheel op maat. U kunt bij ons terecht voor de gehele tafel inclusief onderstel, of alleen een natuursteen tafelblad. Onze natuursteen tafels of tafelbladen worden in onze werkplaats op maat voor u gemaakt.

De stenen tafel of het tafelblad kan uitgevoerd worden in verschillende soorten natuursteen. Wij leveren tafels en tafelbladen in graniet, marmer en hardsteen. Naast natuursteen is er ook nog composiet en Dekton dit is ook geen probleem voor ons om toe te passen als tafelblad.

Prijs van een natuursteen tafel

De prijs van uw tafel is afhankelijk van het door uw gekozen materiaal, de afmetingen en het onderstel. Het onderstel kan ook van natuursteen zijn of van RVS, zink of beton.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden wat betreft een natuurstenen tafel neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bent u er al uit? Weet u het materiaal, de afmetingen en de afwerking al, vraag dan een offerte aan voor uw natuurstenen tafel.

Tuffskin

U kunt sinds kort ook bij ons terecht voor de beschermende folie van Tuffskin. Marmer is duurzaam, kostbaar en geeft uitstraling, maar marmer is ook gevoelig voor bepaalde stoffen!
Tuffskin; onze unieke onzichtbare folie is de oplossing hiervoor. Deze high-tech polyester folie houdt uw natuursteen intact en beschermt deze minstens 10 jaar tegen (agressieve) vloeistoffen krassen en schuurvlekken.
Het folie is eenvoudig schoon te maken en is eventueel makkelijk te vervangen.

Levertijd van een natuursteen tafel

De levertijd verschilt per natuursteen tafel, wat uw wensen zijn, welke materiaal er van toepassing is en of er gekozen is voor een onderstel. Voor een tafel op maat moet u denken aan een levertijd van ongeveer 6 weken. Als het gekozen materiaal op voorraad is kunnen we tafel wel op kortere termijn leveren.

Voor alle tafels op de website geldt afhalen in onze showroom te Middelharnis, maar wij kunnen in de meeste gevallen de bestelling ook thuis bij u afleveren.

Wij werken met passie en vol overgave, wij zijn geen fabriek!
Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Cor Wagemaker

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie