Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

KERAMIEK TAFELS

Tafels van keramiek is het laatste jaar heel populair geworden. Het materiaal heeft ten opzichten van marmeren tafels een aantal voordelen. Een keramieken tafel geven uw interieur een mooie, luxe uitstraling. Keramiek eettafels zijn onderhoudsvrij.

In onze uitgebreide showroom kunt u voorbeelden van tafels, onderstellen en keramiek platen bekijken.
Via de knop hieronder kunt u gemakkelijk een afspraak maken.

EEN STIJLVOLLE TOEVOEGING

Een mooie keramiek tafel kan een eyecatcher zijn in uw interieur. De keuze voor het materiaal van de keramieken tafel en vorm zijn daarin leidend.

Keramiek tafelblad op maat

Wij kunnen een keramiek tafel maken met standaard afmetingen of geheel op maat. U kunt bij ons terecht voor de gehele tafel inclusief onderstel, of alleen een keramiek tafelblad. Een populaire combinatie is tegenwoordig een keramiek tafelblad met een stalen onderstel.

De keramiek tafel of het tafelblad kan uitgevoerd worden in verschillende kleuren. De standaard dikte van een keramiek blad is 12mm, wij kunnen deze naar wens ook optisch dikker leveren (opgedikt).

Bijzonder populair zijn onze marmerlook keramiek eettafels, deze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en hebben veel voordelen t.o.v. echt marmer. Laat u informeren door de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met betrekking tot keramiek eettafels.

Levertijd van de keramiek tafel

U kunt een keuze maken uit de vele kleursoorten en afwerkingen. Onze standaard levertijd is 6-8 weken, dit in verband met beschikbaarheid van de onderstellen, heeft uw bestelling meer spoed? Ook dat is bij ons geen probleem.

Prijs van een keramiek tafel

De prijs van uw tafel is afhankelijk van het door uw gekozen materiaal, de afmetingen en het onderstel.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden wat betreft een keramiek eettafel neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bent u er al uit? Weet u het materiaal, de afmetingen en de afwerking al, vraag dan een offerte aan voor uw keramiek tafel.

keramiek-tafels-zus-4persoons

Onderstel voorbeelden:

Wij leveren maatwerk stalen onderstellen zoals hieronder.

Zijn deze voorbeelden niet naar uw wens ? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij kunnen bijvoorbeeld ook houten onderstellen leveren of onderstellen met een andere coating maar dit is op aanvraag. U kunt via de link hieronder een voorbeeld sturen van uw wens dan kunnen wij bevestigen of het onderstel leverbaar is.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie