Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
arebescato-scuro-marmer

Materiaal in de spotlight: Arebescato Scuro marmer

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. Deze week hebben we weer een mooie marmer in de spotlight namelijk Arebescato Scuro.

Arebescato scuro is een erg veelzijdig materiaal. Bij de plaat op de foto ziet u bijvoorbeeld veel licht en donkergrijs. Verder lopen er door de plaat mooie witte aders. Arebescato Scuro marmer wordt gewonnen in de Orobische alpen van Italië. Marmer is een duurzaam materiaal en hittebestendig. In onze uitgebreide showroom in Middelharnis kunt u platen van dit materiaal bezichtigen.

Marmer is geschikt voor in het interieur. Zo kunnen wij bijvoorbeeld tafels, keukenbladen, haardbekleding en meer verwerken. De platen van dit materiaal zijn leverbaar in de afwerking gezoet of gepolijst. 

Onlangs hebben wij van dit materiaal een prachtig keukenblad geleverd. Van dit project hebben we prachtige foto’s op onze website staan deze kunt u bekijken door op de foto hieronder te klikken. Daarnaast hebben we ook verscheidene tafels op voorraad van dit prachtmateriaal.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie