Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
blue-deep-kwartsiet

Materiaal in de spotlight: Blue Deep kwartsiet

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. Deze week hebben we weer een mooie kwartsiet in de kijker gezet namelijk Blue Deep kwartsiet.

Kleuren

Dit materiaal heeft een groen/grijsachtige basiskleur met koperkleurige aders en wit/geel gekleurde aders. Deze unieke kleurencombinatie geeft een spectaculair effect. Liefhebbers van een exotische look vinden dit materiaal ongetwijfeld geweldig. Deze platen worden gewonnen in de groeves van het warme Brazilië. Kwartsiet heeft de elegantie van marmer en de kracht van graniet. U kunt het materiaal dus zonder problemen toepassen op plekken waar geleefd wordt bijvoorbeeld als keukenblad, tafelblad, wandbekleding, wastafelblad, schouw vensterbank. Het materiaal kan namelijk goed tegen een stootje, krassen, vorst en hitte.

Afwerking

Wij kunnen Blue Deep kwartsiet op verschillende manieren afwerken. We kunnen de plaat polijsten voor een mooie glanzende look, hier komt de steen het meest tot zijn recht. Een andere optie is de leatherlook, bij deze afwerking is de plaat niet geheel ovaal en voelt hij aan als leer.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie