Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
botanic-wave-kwartsiet

Materiaal in de spotlight: Botanic Wave kwartsiet

Dit is de nieuwe blog uit de reeks van blogs met materiaal in de spotlight. In onze vorige blog stond een bijzondere marmersoort in de spotlight: Oracle Black marmer.  Dit keer hebben we gekozen voor een kwartsietsoort. Wij passen kwartsiet tegenwoordig veel toe in de interieur- en exterieurbouw, vandaag nemen we Botanic Wave kwartsiet onder de loep!

Botanic Wave is een prachtige natuursteen die de laatste jaren steeds populairder wordt. De steen heeft een uniek patroon dat doet denken aan de golven van de oceaan. Met een combinatie van verschillende tinten groen en grijs die samenkomen in een organisch geheel. Deze kwartsiet wordt gewonnen in Brazilië en is een duurzame keuze voor elk interieurproject. Het is bestand tegen krassen, vlekken en hitte, en is daarom ideaal voor toepassingen zoals aanrechtbladen, vensterbanken en wandbekleding. Het materiaal is een uitstekende keuze voor zowel residentiële als commerciële projecten, omdat het niet alleen mooi is, maar ook zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

De kleuren van Botanic Wave kwartsiet variëren van diep donkergroen tot zacht grijs, en de verschillende tinten creëren een prachtige textuur die rijkdom en diepte toevoegt aan elk oppervlak. Dit maakt het een veelzijdige steen die gemakkelijk kan worden aangepast aan elke stijl, van modern tot traditioneel. De steen heeft ook een hoge weerstand tegen chemische stoffen en zuren, waardoor het een ideale keuze is voor keukens en badkamers. Het oppervlak is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukke huishoudens en commerciële omgevingen.

Botanic Wave kwartsiet is niet alleen een prachtige steen, maar ook een duurzame en milieuvriendelijke keuze. De steen is gewonnen met respect voor het milieu en de omgeving. En de productieprocessen zijn ontworpen om de uitstoot van schadelijke stoffen te minimaliseren.

 

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie