Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
brilliant-black-kwartsiet

Materiaal in de spotlight: Brilliant Black kwartsiet

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we weer eens een mooie graniet in onze spotlight staan namelijk Brilliant Black kwartsiet.

Kleur

Brilliant Black is een Braziliaanse kwartsietsoort met een fraaie zwarte basiskleur en soms een lichtere veeg. Er lopen ook golven en rookpluimen door de plaat in verschillende soorten en maten. Deze geven het materiaal net wat meer karakter. Kwartsiet komt 100% uit de natuur en het is dus altijd een verassing wat de tekening van de plaat is.

Voordelen van kwartsiet

Er zijn tegenwoordig veel mensen die liever kiezen voor een kalme look in het interieur of exterieur, dit materiaal valt ook onder groep materialen met een kalme look. Het voordeel van Brilliant Black kwartsiet is dat je het zonder problemen binnen en buiten kunt toepassen bijvoorbeeld als keukenblad, tafelblad, tuintafel, wastafelblad en als gevel/wandbekleding.  Voordelen van kwartsiet zijn dat het een hard en hittebestendig gesteente is. Als u op zoek bent naar andere materialen met een zwarte kleur klik dan even op deze link!

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie