Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
camouflage-marmer

Materiaal in de spotlight: Camouflage marmer

“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Er zijn namelijk zoveel mooie materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we een Albanese parel in de kijker gezet namelijk: Camouflage marmer.

Zoals gezegd wordt dit materiaal gewonnen in Albanië. Dit land staat bekend om haar kleurrijke natuursteensoorten, bijvoorbeeld felrood met witte aders Rosso Carpazi marmer.
Camouflage marmer daarentegen heeft een aardse kleurstelling met verschillende tinten bruin en beige. Dit maakt het een schitterende keuze voor bijvoorbeeld een wasbak of andere toepassing in de badkamer. Het materiaal wordt ook weleens gebruikt voor barbladen of een natuursteen schouw.

De platen zijn leverbaar in 2- of 3 centimeter dik, maar indien gewenst kunnen uw toepassing ook opdikken. De meest populaire afwerking is gepolijst, omdat daarbij de aders het best zichtbaar zijn. Gezoet of Geborsteld zijn ook mogelijke afwerkingen. De plaat die u op de afbeelding ziet hebben wij momenteel op voorraad. We vertellen u graag vrijblijvend meer over de vele mogelijkheden. Neem gerust contact op via de knop hieronder.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie