Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
caravaggio-kwartsiet

Materiaal in de spotlight: Caravaggio kwartsiet

Stap binnen in de wereld van kwartsiet – het nieuwste en meest gewilde materiaal in de wereld van natuursteen. Onze serie “Materiaal in de Spotlight” onthult de meest exclusieve en adembenemende natuursteensoorten. Deze week stellen we u voor aan een geheel nieuw materiaal dat u zal verbazen, namelijk Caravaggio kwartsiet!

Caravaggio kwartsiet, vernoemd naar de beroemde Italiaanse kunstenaar, is een prachtige natuursteen die afkomstig is uit de rijke groeves van Brazilië. Met zijn verfijnde uitstraling en unieke kleurenpalet is deze kwartsiet een echte blikvanger in elk interieur. Deze kwartsietsoort kenmerkt zich door zijn rijke mix van warme bruine, gouden, zwarte en grijze tinten, die zorgen voor een levendig en dynamisch oppervlak. Het patroon en de aders in de plaat doen denken aan de meesterwerken van de gelijknamige kunstenaar, waarin licht en schaduw op een meeslepende manier worden weergegeven.

Caravaggio kwartsiet biedt niet alleen esthetische voordelen, maar is ook een duurzaam en veelzijdig materiaal. Het is bestand tegen krassen, vlekken en hitte, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen in zowel het interieur of exterieur. Of het nu gaat om een schouw, wandbekleding, aanrechtblad of zelfs een tuintafel, Caravaggio kwartsiet is een uitstekende keuze.

Als jarenoud bedrijf in de natuursteenindustrie begrijpen we de unieke behoeften en wensen van onze klanten. Ons team van professionals staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het selecteren van de perfecte steen tot de installatie ervan in jouw ruimte. Wij streven ernaar om de verwachtingen te overtreffen en een duurzaam resultaat te leveren waar u jarenlang van kunt genieten.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie