Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
keukenblad-black-vermont

Keukenblad Black Vermont graniet

Onlangs hebben we dit mooie keukenblad Black Vermont graniet geleverd bij een lokale klant in Ouddorp. De keuken is in een landelijke stijl gebouwd en het klassieke graniet sluit hier mooi bij aan. De spoelbak is van rvs met natuursteen inleg.

Het materiaal heeft een gebrand geborstelde afwerking, dat zorgt voor reliëf in het blad. Indien gewenst kunnen we dit materiaal ook leveren in de afwerking gezoet of gepolijst. Black Vermont graniet is geschikt voor het interieur en exterieur. Het materiaal wordt gewonnen in Brazilië en wordt gekenmerkt door de antraciet kleur en subtiele aders. Graniet is krasvast en bestand tegen vlekken, dus een ideale keuze voor een keuken die intensief gebruikt wordt.

Een keukenblad Black Vermont graniet is prijstechnisch een duurzame keuze. En te vergelijken met Steel Grey graniet, Zwart graniet of sommige composiet kleuren zoals Negro Tebas of Belgian Blue.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie