Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
confusion-marmer

Materiaal in de spotlight: Confusion marmer

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. Vandaag kunt u kennis maken met een materiaal vernoemd naar verwarring en dat is niet zomaar. Bij Confusion marmer is verwarring het enige goede woord.

Dit materiaal is voor de liefhebbers van marmer, maar die toch net even iets anders willen. Mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders, een oneindigheid van lijnen die speels door elkaar heen dartelen.

Op deze plaat gebeurt er een hoop dus het is moeilijk te beschrijven, maar ik ga mijn best doen. Het materiaal heeft een donkergrijze / zwarte achtergrond ook lopen er door de plaat grote en kleine gele en witte aders. Ook zitten er grote donkerrode en witte vegen/ vlekken op de plaat deze zorgen voor de aparte uitstraling.

Wij zien dat dit materiaal vooral gebruikt wordt als muurbekleding in de badkamer of als spatwand in de keuken.  Maar u kunt het materiaal ook prima elders toepassen bijvoorbeeld als tafel of keukenblad.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie