Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
jura-grau-marmer

Materiaal in de spotlight: Jura Grau

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. Deze week hebben we een vrij lokale marmer in de spotlight namelijk Jura Grau. Dit materiaal wordt gewonnen bij onze buren in Duitsland.

Jura Grau is een unieke kleurencombinatie van crème, wit en lichtbruin. Deze samenstelling van kleuren en fossielen geeft een rustige kalmte, ideaal dus om toe te passen in een toilet of badkamer.

Het marmer wordt gewonnen in de Duitse deelstaat Beieren. Deze omgeving staat bekend om het kalksteen en de eeuwenoude fossielen die verstopt zitten in de steen. Net als bij Belgisch hardsteen ziet u bij Jura Grau verschillende fossiele resten in de steen. Dit geeft een prachtig en exclusief effect en bewijst ook hoe oud het materiaal is.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie