Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
arabescato-marmer

Materiaal in de spotlight: Arabescato marmer

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we gekozen voor Arabescato marmer.  Deze marmer behoort tot een van de bekendste uit Italië het land van de prachtige witte marmers zoals Bianco Carrara  en nog vele andere witte marmers.

Bekijk hier al onze witte marmersoorten

Marmer is een echt natuurproduct waar elke plaat verschillend is en bij sommige platen is dat heel subtiel, maar bij een plaat als Arabescato marmer niet. Het unieke van dit marmer is dat elke plaat enorm verschilt van de andere. Wel hebben deze platen altijd een ding met elkaar gemeen, dat zijn de grote zwarte aders die over de gehele plaat lopen.

De plaat doet mij een beetje denken aan scherven van een gebroken bord bijvoorbeeld, maar iedereen ziet er weer iets anders in, want deze plaat is een echt kunstwerk.

De plaat die u op deze foto ziet is van een van onze leveranciers dus heeft u nu interesse of vragen over dit materiaal neem dan gerust eens contact met ons op. 

let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie