Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
mustang-kwartsiet

Materiaal in de spotlight: Mustang kwartsiet

Welkom bij ons materiaal in de spotlight blog, waar we wekelijks een prachtig materiaal in de kijker zetten. Deze week lichten we een mooie Braziliaanse natuursteensoort uit namelijk: Mustang kwartsiet.

Dit materiaal staat bekend om de schitterende horizontale aders die over de gehele plaat lopen. De aders hebben roestachtige tot grijzige kleuren en de basiskleur van de plaat is crèmekleurig. Ook bij dit materiaal geldt dat iedere plaat weer uniek is! Kwartsiet is een onderhoudsarm en duurzaam materiaal, want de platen zijn bestand tegen zuren en net zo hard als graniet.

Mustang kwartsiet komt het meest tot haar recht wanneer het materiaal horizontaal, dus bijvoorbeeld als douchewand, haardbekleding of spatwand in de keuken wordt toegepast. Hoewel het materiaal ook schitterend staat als (tuin)tafel of andere schitterende toepassing voor het interieur en exterieur. Hieronder ziet u een van de platen Mustang die wij hebben staan in Middelharnis.

mustang-kwartsiet-middelharnis-plaat

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie