Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
shivakashi-graniet

Materiaal in de spotlight: Shivakashi graniet

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we weer eens een mooie graniet in onze spotlight staan namelijk Shivakashi.

Deze granietsoort wordt gewonnen in bepaalde groeves in India hier wordt het verwerkt tot platen. Vervolgens worden de platen verscheept naar Spanje of Italië waar de platen daarna per vrachtwagen bij ons afgeleverd worden.

Het materiaal heeft een lichte roze/ beige basiskleur en daar bovenop zwarte spikkels. Ook lopen er door het materiaal kleine rode en zwarte aders. De rode aders hebben een beetje en roestkleur. dit bij elkaar geeft een mooi effect dat rust uitstraalt.

Shivakashi graniet wordt daarom ook vaak toegepast als aanrechtblad of tafel vanwege de kalme look. Daarnaast is graniet erg sterk dus het materiaal gaat lang mee zonder te slijten of te verkleuren.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie