Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
light-emperador-plaat

Materiaal in de spotlight: Light Emperador

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. Deze keer hebben we een broertje gepakt van het welbekende Dark Emperador. Deze week is het Light Emperador geworden.

Light Emperador is een drukke combinatie van witte aders en lichtbruin. Alhoewel het een drukke plaat is heeft het alsnog een kalme look vanwege de rustige kleuren. Naast het lichtbruin zitten er ook enkele iets donkerdere vlekken bruin in de plaat. Deze combinatie alles bij elkaar is prachtig.

De plaat die u op de foto ziet hebben wij op voorraad en wij kunnen deze gemakkelijk verwerken tot een aanrechtblad, tafel, schouw, wastafel of een andere interieur toepassing.  Een van de mooiste toepassingen is wandbekleding in de badkamer.

Light Emperador wordt veelal gewonnen in Spanje net als Dark Emperador, maar tegenwoordig wordt dit materiaal ook steeds vaker uit Turkse groeves gehaald.

Het materiaal is een echte trend geworden, want over de hele wereld wordt dit materiaal toegepast. In het midden oosten wordt dit materiaal vaak als tegel toegepast in combinatie met Dark Emperador dit levert een prachtig effect op.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie