Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
verde-alpi

Materiaal in de spotlight: Verde Alpi

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. Deze week hebben we een groen marmer in de spotlight namelijk Verde Alpi.

Dit is een van de welbekende Italiaanse marmersoorten. Verde Alpi is een Italiaanse naam die in het Nederlands groen van de Alpen betekent. Deze naam is heel toepasselijk aangezien het materiaal in de Italiaanse Alpen gewonnen wordt.

Verde Alpi is te herkennen aan zijn prachtige lichtgroene kleur afgewisseld met grote witte aders. Het groen van het materiaal geeft een frisse en koele uitstraling aan uw interieur. U kunt het materiaal makkelijk combineren met een mooie groene plant zodat uw interieur perfect bij elkaar past.

Het materiaal heeft een hele luxe unieke uitstraling die vooral tot zijn recht komt als bijvoorbeeld een mooie shouw of tafelblad en badkamer.

U bent welkom om contact met ons op te nemen als u interesse heeft of meer wilt weten.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie