Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
atlantic-stone-graniet

Materiaal in de spotlight: Atlantic stone graniet

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we weer eens een mooie graniet in onze spotlight namelijk Atlantic stone. 

De plaat is een mooie combinatie van licht tot donkergrijze kleuren. Door deze plaat lopen ook nog mooie witte en zwarte aders. Omdat dit materiaal echte natuursteen is verschilt de tekening per plaat enorm, dit plaatje is dus alleen een indicatie.

Atlantic stone graniet wordt gewonnen in Chinese groeves. Hierna worden de platen of blokken verscheept naar Europa. Eenmaal aangekomen bij Wagemaker Marmer & Graniet kunnen de platen verwerkt worden tot wat u maar wenst. Wij zien dat dit materiaal regelmatig wordt toegepast als keukenblad of tafelblad. Graniet is hiervoor erg mooi en zeer geschikt, want het is een erg sterk materiaal dat weinig onderhoud vereist.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie