Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
autumn-green-marmer

Materiaal in de spotlight: Autumn green marmer

Dit is de nieuwe blog uit de reeks van blogs met materiaal in de spotlight. In onze vorige blog stond een bijzondere marmersoort in de spotlight: Volakas Marmer.  Gezien het feit dat marmer zo ongelofelijk populair is op dit moment, met name de groene marmersoorten. Daarom dit keer een groene marmersoort: Autumn Green marmer!

Laat je inspireren door het moois wat de wereld te bieden heeft!

Autumn Green marmer, ook wel Verde Borgogna genoemd, wordt net als de bekende Statuario marmer gewonnen in Italië. De basiskleur van deze marmersoort is groen met daar doorheen lopend witte aders. Afhankelijk van de plaat marmer  kan er ook nog bruin in deze marmersoort gevonden worden. Autumn Green marmer is een materiaal wat alleen geschikt is om binnen toegepast te worden. Maar qua interieur zijn de mogelijkheden eindeloos, het materiaal wordt verwerkt in vloeren, vensterbanken, badkamers, trappen en ter bekleding van muren. Autumn Green is tegenwoordig ook ongelofelijk populair als tafelblad. Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie