Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
volokas-marmer-plaat-voorraad

Materiaal in de spotlight: Volakas marmer

Dit is de nieuwe blog uit de reeks van blogs met materiaal in de spotlight. In onze vorige blog stond een bijzondere marmersoort in de spotlight: Salome Marmer.  Dit keer hebben we opnieuw gekozen voor een marmersoort. Marmer wordt tegenwoordig veel toegepast in de interieurbouw, vandaag nemen we Volakas Marmer onder de loep!

Volakas Marmer is de bekendste Griekse marmersoort en gaat graag de strijd aan met Bianco Carrara marmer, het wordt dan ook wel de Carrara van Griekenland genoemd.  Dit materiaal wordt gewonnen in de oostflank van het Falakron gebergte in Griekenland.

Deze marmersoort wordt gekenmerkt door zijn witte achtergrond met licht grijze aders. Volakas marmer is een zeer populair materiaal als toepassing in de badkamers, hier wordt het gebruikt als muurbekleding, vloertegels, maar ook bijvoorbeeld ter bekleding van een bad.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie