Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
azul-bahia-graniet

Materiaal in de spotlight: Azul bahia graniet

We nemen weer een nieuwe materiaalsoort onder de aandacht, dit is het derde artikel in de reeks van “materiaal in de spotlight“. In deze artikelen willen we u laten zien welke materialen er nog meer zijn en waarvoor ze kunnen worden toegepast. Heel veel natuursteen soorten zijn nog niet bekend bij de meeste mensen. Wij nemen ze één voor één onder de loep, van speciale materialen tot het ‘standaard’ assortiment. In deze blog staat Azul Bahia graniet centraal; 

Laat je inspireren door het moois wat de wereld te bieden heeft!

Azul vanuit het Portugees vertaald staat voor “blauw”. Dit materiaal wordt dan ook gekenmerkt door zijn marineblauwe kleur met witte clustering en af en toe een groene ader. Deze granietsoort wordt gewonnen in Brazilië. Azul Bahia Graniet is geschikt om zowel binnen als buiten toegepast te worden. Deze blauwe materiaalsoort wordt veelal verwerkt tot vensterbanken, wasbladen, keukenbladen maar ook ter bekleding van trappen. De bijzondere structuur en kleur van de steen is zeer geliefd bij onze klanten.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie