Koffie kent vele smaken! Voor sommige mensen begint iedere dag met een goede kop koffie. Verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Voor ieder wat wils. Net als bij koffie zijn er in de natuursteenwereld ontelbaar veel verschillende soorten materialen. Wij zetten de mooiste koffiesoorten voor je op een rij? Voor welk koffie kies jij?

COFFEE BROWN

Goede koffie komt van ver! Coffee Brown wordt gewonnen in India. Deze bruine granietsoort wordt heel veel toegepast voor een natuursteen keukenblad, maar ook als vensterbanken en vloeren. Op deze granietsoort valt stof niet op, ideaal dus!(source: Coffee brown keukenblad )

CAFFE LATTE

Dit is een marmersoort die afkomstig is uit Italië en is alleen geschikt voor toepassingen in uw interieur. Hierbij kun je denken aan bekleden van de muren in de badkamer of een wasblad. Maar het is ook geschikt om als steensoort te gebruiken voor je vensterbanken. caffee-latte-marmer

CAPPUCCINO

Cappuccino is net als de Caffe Latte een Italiaanse marmersoort. Marmer is bij uitstek geschikt voor toepassingen binnen. Cappuccino marmer heeft een gevlamde structuur en wordt zeer veel gebruikt in badkamers, maar ook als een bijzonder tafelblad.

9482 Marbled Cappuccino 180fx® by Formica Group

FRAPPUCCINO Graniet

Frappuccino is een veelkleurige granietsoort met een prachtige structuur. Deze smaak is bijzonder geliefd voor een graniet aanrechtblad en in badkamers. Ondanks dat Frappuccino koud gedronken moet worden is dit Braziliaanse materiaal niet geschikt om buiten toegepast te worden.

FRAPPUCCINO Marmer

Vind je de Frappuccino graniet versie te sterk? Dan kun je altijd nog kiezen voor Frappuccino marmer, afkomstig uit India. Zeer geschikt om als keukentafel of keukenblad te dienen, wordt liever niet buiten opgedronken daar kan dit materiaal niet goed tegen!frappuccino-marmer-tafel (source: Pinterest)
Voor welke koffiesmaak kies jij? En waar zou je die koffie het liefst opdrinken?