Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
calacatta-verde-marmer

Materiaal in de Spotlight: Calacatta Verde marmer

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we gekozen voor een groene marmersoort, Calcatta Verde Marmer.

Calcatta Verde marmer is een mooie groene marmersoort, deze marmersoort wordt gewonnen in de groeves van Portugal. Dit materiaal heeft een witte basiskleur, met daar doorheen groene aders. Dit geeft het materiaal een luxe uitstraling.

Calcatta Verde marmer kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. De marmersoort is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het materiaal wordt vooral gebruikt voor interieurprojecten, denk hierbij aan marmeren tafelbladen, keukenblad of wandbekleding in de badkamer.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie