Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
cipollino-rosso-ondulato-marmer

Materiaal in de Spotlight: Cipollino Rosso Ondulato marmer

Het materiaal wat we vandaag in de Spotlight hebben staan, behoort tot de bekende marmersoort Cipollino. Deze marmersoort draagt dan ook met trots de naam: Cipollino Rosso Ondulato Marmer. 

Als je op zoek bent naar een indrukwekkend stuk marmer, dan bent u bij het materiaalsoort Cipollino aan het juiste adres. Deze marmersoort wordt gewonnen in de groeves in Italië. De kleurstelling van deze marmersoort is zeer bijzonder, met zijn paars/rode basiskleur, afgewisseld met vegen creme wit en bruin en een prachtig spel van kleuren.

Het wordt toegepast als een eyecatcher van een tafel of barblad maar ook als prachtige muurbekleding. Tevens geschikt als aanrechtblad en kan worden toegepast in natte ruimtes.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Cippollino Grego marmer | Blue Solare Marmer | Grigio Carnico marmer 

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie