Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
arabescato-orobico-marmer

Materiaal in de Spotlight: Arabescato Orobico

Italië is het land van de marmer, de meest prachtige materialen komen uit Italië, de bekendste daarvan is wel de Bianco Carrara marmer. Vandaag hebben wij eens een kleurrijke bijzondere marmersoort in de Spotlight, namelijk ééntje van de Arebescato familie, te weten Arabescato Orobico. 

Als je op zoek bent naar een indrukwekkend stuk marmer, dan bent u bij het materiaalsoort Arabescato Orobico aan het juiste adres. Deze marmersoort wordt gewonnen in de groeves in Italië. De kleurstelling van deze marmersoort is zeer bijzonder, met zijn Bruine/goude basiskleur, afgewisseld met vegen donker bruin en goud, een prachtig spel van kleuren.

Het wordt toegepast als een eyecatcher van een tafel of barblad maar ook als prachtige muurbekleding. Tevens geschikt als aanrechtblad en kan worden toegepast in natte ruimtes.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Cippollino Grego marmer | Blue Solare Marmer | Grigio Carnico marmer 

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie