Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
ice-green-marmer

Materiaal in de Spotlight: Ice Green Marmer

“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag nemen wij een groene marmersoort onder de loep, te weten Ice Green Marmer.  

Ice green marmer is een aftaking van de Chinese Marmersoort Primavera. Doordat sommige blokken uit de groeves zo afwijken van de “standaard”, ontstaat er een nieuwe marmersoort. Op deze manier wordt de hoeveelheid waste verlaagd en blijven materialen die afwijken van de “standaard” beschikbaar.

Ice Green Marmer kan zowel binnen als buiten worden toegepast, toch wordt het materiaal veel meer binnen toegepast, u kunt hierbij denken aan muurbekleding in badkamers, aanrechtblad of spectaculair tafelblad.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie