Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
london-smoke-kwartsiet

Materiaal in de spotlight: London Smoke kwartsiet

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. Deze week zetten we het bijzondere London Smoke kwartsiet in de kijker.

Deze plaat dankt zijn naam aan de donkere wolken die regelmatig boven de Britse stad Londen hangen. De platen hebben een golvende structuur met lichtgrijze basiskleur en zwarte tinten. Soms bevatten de platen ook een koperachtige tint, doordat het een natuurproduct is. Kwartsiet wordt veelal gewonnen in Brazilië en vervolgens per boot naar onze werkplaats in Middelharnis gebracht. Het materiaal kan door de hardheid binnen en buiten toegepast worden als bijvoorbeeld buitenkeuken, schouw, maatwerk tafel en gevelbekleding.

London Smoke kwartsiet kan met een gepolijste afwerking geleverd worden, maar ook leatherlook of mat is geen probleem. Daarnaast heeft u bij aanrechtbladen ook een ruime keuze aan randafwerkingen die het blad nog specialer maken. Ook bij tafels heeft u meerdere mogelijkheden. Kiest u voor een strakke rechthoekige tafel, rond, bootvormig of organisch. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie