Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
new-portoro-marmer

Materiaal in de spotlight: New Portoro marmer

Dit is de nieuwe blog uit de reeks van blogs met materiaal in de spotlight. Gezien het feit dat marmer zo ongelofelijk populair is op dit moment, hebben we vandaag weer een marmersoort in de spotlight. Deze bijzondere marmersoort behoort tot de meest luxueuze, exclusieve marmers die er zijn. Vandaag hebben we het over New Portoro marmer. 

Laat je inspireren door het moois wat de wereld te bieden heeft!

New Portoro marmer, Luxe, exclusiviteit en prestige zijn de woorden die Portoro-marmer kunnen beschrijven. Deze marmersoort behoort dan ook tot de duurste in de branche.  De basiskleur van deze marmersoort is zwart met daar doorheen lopend gouden en witte aders.

New Portoro is een materiaal wat geschikt is om binnen toegepast te worden. Gezien de status en prijs van deze marmersoort, is het een meer gevraagde steen in buitengewone architectuurprojecten. Denk hierbij aan projecten als luxe hotels, jachtclubs en privé-woningen.

Het materiaal is bijzonder sterk en heeft een hoge weerstand tegen vocht. Hiermee kan het dus bij uitstek ook in badkamers worden toegepast. New Portoro is beschikbaar voor aanrechtbladen, tafels en andere interieur toepassingen.

 

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie