Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Materiaal in spotlight: Olive Green graniet

In deze blog van de serie “Materiaal in de spotlight” nemen we een granietsoort die voor heel veel toepassingen geschikt is. We bekijken dit keer namelijk Olive Green Graniet, uit Zuid-Afrika.

Laat je inspireren door het moois wat de wereld te bieden heeft!

Olive Green Graniet is een ontzettend harde en dichte steensoort en daardoor ook zo geschikt om zowel binnen als buiten toegepast te kunnen worden. Het materiaal is geschikt als vloerbekleding, maar kan zelfs verwerkt worden in grafmonumenten. Graniet is bestand tegen weer, wind, bevriezing en dooien. Het kenmerk van Olive Green Graniet is zoals de naam als zegt de olijfgroene kleur.

Wij zien veel van onze klanten kiezen voor Olive Green als ze op zoek zijn naar een materiaal voor een natuursteen tafelblad, of als keukenblad. Het blad is leverbaar in de afwerking gepolijst of gezoet. Gepolijst heeft een glanzende uitstraling en gezoet heeft een matte look.

Let op, dit materiaal is een andere granietsoort als Savanna green graniet en African green graniet! Vergelijk geen appels en peren!

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie