Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
zwart-nero-zimbabwe-graniet

Materiaal in de spotlight: Nero Zimbabwe graniet

Voor de meesten die Wagemaker Marmer & Graniet volgen is deze materiaalsoort absoluut niet meer onbekend.. We nemen namelijk dit keer Nero Zimbabwe graniet onder de loop in de serie “Materiaal in de spotlight”. Wij hebben namelijk al diverse projecten mogen opleveren uitgevoerd in deze schitterende granietsoort!

Nero Zimbabwe graniet wordt gewonnen in zoals de naam al zegt in Zimbabwe. Deze granietsoort wordt gekenmerkt door zijn donker zwarte kleur! Het materiaal is leverbaar met een gepolijste, matte, leatherlook of gebrand en geborstelde afwerking. Bij de gepolijste afwerking komt de steen het meest tot zijn recht en de andere afwerkingen zijn wat subtieler. Graniet is stootvast, waterbestendig en goed bestand tegen krassen.

Het materiaal is krasbestendig, gemakkelijk te reinigen en super sterk, door deze eigenschappen is dit materiaal bijzonder geliefd als aanrechtblad maar het wordt ook verwerkt in natuursteen trappen. Het materiaal kan op verschillende manieren worden afgewerkt, een afwerking die wij vaak gebruiken is de Leather look! Wij hebben het materiaal met Leather look al verwerkt in aanrechtbladen, als vensterbanken, traptreden en in badkamers!

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie