Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
ombra-di-caravaggio-marmer

Materiaal in de spotlight: Ombra di Caravaggio marmer

“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we weer gekozen voor een bijzondere marmersoort. Namelijk Ombra di Caravaggio.

Deze marmersoort wordt gewonnen in de groeves in Servië. Deze diep bruin/grijze marmersoort wordt gekenmerkt door de oranje/bruin kleurige aders welke schitteren in het materiaal. Het materiaal bevat willekeurig lopende aders, die nog eens extra opvallen door de donkere achtergrond.

Deze marmersoort kan alleen binnen worden toegepast, maar is daar een populair materiaal voor: Wastafels, muurbekleding, vensterbanken en als tafelblad. Als tafelblad is het werkelijk een schitterende aan ieder interieur, kijk u zelf maar eens naar deze marmeren tafel.

Graag vragen wij ook even uw aandacht voor Ombra di Caravaggio met als afwerking Leatherlook, wat een schitterend effect:

ombra-di-caravaggio-marmer

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie