Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
pink-shiffon-marmer

Materiaal in de Spotlight: Pink Shiffon marmer

Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Er zijn namelijk zoveel mooie materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we een eyecatcher, een uniek materiaal: Pink Shiffon marmer!

Deze harmonieuze Marokkaanse marmersoort is een waar spektakel. Pink Shiffon marmer heeft een beige en roze basistoon, bruine aders lopen harmonieus door het blad en geven het blad een verfijnde uitstraling. Het materiaal is beschikbaar in open boek vorm, dit wil zeggen dat de aders contra doorlopen.

Pink Shiffon marmer is nog een redelijk onbekende marmersoort, het materiaal is niet beschikbaar in hele grote platen, maar dankzij de openboek eigenschappen biedt het meer dan genoeg potentie. Zo geeft Pink Shiffon marmer als wandbekleding gegarandeerd een luxe, warme en unieke uitstraling. Het materiaal past ook schitterend in het interieur als schouw.

Deze prachtige platen zijn momenteel op voorraad in Middelharnis, het materiaal is 2 centimeter dik gepolijst. wil je ze een keer komen bekijken? Neem dan contact met ons op.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie