Materiaal in de spotlight: Rose Aurora marmer

“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Vandaag hebben we een  Europese marmersoort namelijk  Rose Aurora marmer. Dit is een prachtige marmersoort met exotische uitstraling. 

Rose Aurora marmer straalt rust uit vanwege de warme lichtroze en oranje ader combinatie, afgewisseld met een donkere ader. Het marmer wordt gewonnen in de streek Alejento en is al lange tijd het meest geëxporteerde marmer uit Portugal geweest.

Rose Aurora marmer is een echt luxe marmer. Het marmer is namelijk ook  toegepast bij het koninklijke paleis van Portugal. Zoals u op de foto hieronder kunt zien is het marmer rondom de ramen toegepast.

rose-aurora-wandbekleding

Dit marmer is vanwege het Nederlandse weer niet buiten mogelijk zoals het op de foto afgebeeld staat.

Dit marmer is alleen geschikt om binnen toegepast te worden. Het is een eyecatcher voor het interieur en wordt dan ook toegepast als bar- en haardbekleding, maar ook als tafelblad en vloeren. Het materiaal is tevens populair als toevoeging in uw badkamer van maken.

Wagemaker Marmer & Graniet heeft een aantal platen Rose Aurora op voorraad staan op dit moment, bovenstaande foto is een indicatie van de platen die wij hebben staan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerteaanvraag.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn. 

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie