Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Materiaal in de spotlight: Rose Aurora marmer

“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Vandaag hebben we een  Europese marmersoort namelijk  Rose Aurora marmer. Dit is een prachtige marmersoort met exotische uitstraling. 

Rose Aurora marmer straalt rust uit vanwege de warme lichtroze en oranje ader combinatie, afgewisseld met een donkere ader. Het marmer wordt gewonnen in de streek Alejento en is al lange tijd het meest geëxporteerde marmer uit Portugal geweest.

Rose Aurora marmer is een echt luxe marmer. Het marmer is namelijk ook toegepast bij het koninklijke paleis van Portugal. In Nederland is deze marmersoort alleen geschikt om binnen toegepast te worden.

“Het is een eyecatcher voor het interieur.”

Rose Aurora marmer passen wij voornamelijk toe als bekleding van badkamers, wc achterwanden en als barblad in hotels en restaurants. 

Wagemaker Marmer & Graniet heeft een aantal platen Rose Aurora marmer op voorraad staan op dit moment, bovenstaande foto is een indicatie van de platen die wij hebben staan. Daarnaast leveren wij ook Rose Aurora marmer tegels op maat, deze bestellen wij bij onze leverancier. (minimale afname is 15m2). 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte aanvraag.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn. 

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie